112 nieuws Merksem

Opnieuw spookrijders beboet in de Molenlei

Net zoals de voorbije weekends trok het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord op pad om foutparkeerders in Merksem en Ekeren te beboeten. 101 personen die parkeerden op de stoep of op oversteekplaatsen krijgen een boete in de bus. In de Molenlei werden 5 personen beboet die tegen de richting reden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

1 comment on “Opnieuw spookrijders beboet in de Molenlei

  1. Maria Coenen

    Beste,
    Het is praktisch onmogelijk om met een vrachtwagen of bestelwagen de gen. Mahieustraat in te draaien; De wagens staan geparkeerd langs twee zijden en de straat is smal. we hebben zelfs de vuilkar al zien doorrijden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.