Thuis in de stad

Wat is jouw favoriete plekje in de stad of in een district? Vertel het en win je eigen reportage op tv!

Nog tot en met 10 juni 2007 kan iedereen deelnemen aan de Thuis in de Stad-wedstrijd. Iedereen die zijn of haar favoriete plekje in de stad of in een district nomineert, maakt kans op een tv-reportage. De stad Antwerpen maakt negen winnaars gelukkig, één per district.

wat_is04.jpgThuis in de stad is een initiatief van de Vlaamse overheid.  De campagne beoogt de bevolking te sensibiliseren en attent te maken op de talrijke realisaties van de overheid die de steden ten goede komen. Het uitgangspunt is de beeldvorming rond steden te verbeteren door te focussen op de kansen en mogelijkheden die steden bieden. Centraal in de campagne staat de oproep ‘Wat is jouw favoriete plekje in de stad? Vertel het ons en win je eigen reportage op tv!’. 

Voor de stad Antwerpen worden er negen winnende plekjes gekozen, één per district, waarvan tijdens de zomermaanden reportages worden gemaakt. In de loop van oktober en november zendt ATV de reportages uit.

Deelnemen is eenvoudig. Beschrijf waarom dat plekje zo bijzonder voor je is. Hou je tekst kort (maximaal 1000 tekens). Wil je online deelnemen? Surf dan naar www.thuisindestad.be.

Liever per post? Haal dan een deelnemingsformulier in de stadswinkel, je districtshuis of op www.thuisindestad.be. Stuur je verhaal naar dit adres: Thuis in de stad, Stedenbeleid, Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.