Opnieuw alles gratis met bonnetjes

De Merksemse bonnenman, ondertussen weten we dat het over Norbert Verswijver gaat, heeft weer toegeslagen. Donderdag trok hij naar Blokker op de Bredabaan om voor 48.511 euro aan tv-toestellen, cdwriters, … te kopen en daar slechts 60 cent voor betalen.

De actie was goed in elkaar gestoken, er was een voorafgaand contact met Blokker, Test Aankoop en er kwam een deurwaarder mee. Norbert had 565 bonnen voor 20% extra korting en 2.242 bonnen van 15% bij. De enigste vermelding op de bonnen was “zolang de voorraad strekt”. Tussen de kleine letters staat er nergens dat de bonnen niet gecumuleerd mogen worden. Zo kom je snel op 100% korting.

De winkeluitbaatster nam contact op met de directie van Blokker. Die gingen alles eens nakijken en Norbert moest vandaag terug bellen. Of hij alles meekrijgt is nog maar de vraag. Maar hij is er gerust in, aan GvA verklaarde Norbert ”Als ze niet meedoen? Dan schakel ik mijn rechtsbijstandverzekering in en komt het voor de rechter. Die moet beslissen wie gelijk heeft, maar ik ben er vrij gerust in.”

En hoe zat dat nu met de Match 

In oktober ging onze bonnenman al op bezoek bij supermarkt Match. Hier “misbruikte” hij een Iglo-aanbieding: wie vier producten kocht, kreeg vier euro korting. De bonnenman kocht massaal veel kervel (vier potjes kosten ongeveer drie euro) en kon zo voor 6.000 diepvriesproducten kopen, betaald met bonnen én 5 eurocent.

Woensdag kreeg Norbert te horen dat hij de producten rond het jaareinde zal krijgen.Woensdag vernam ik dat ik de producten op het einde van het jaar zal krijgen.

Robin Hood

In verschillende kranten en op de radio wordt Norbert een moderne Robin Hood genoemd. Naar eigen zeggen wordt hij er niet rijk van. Hij neemt wat hij zelf nodig heeft, de rest deelt hij uit.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.