Lentepoets voor de bedrijven en organisaties 2008

Op zaterdag 26 april 2008 organiseert Opsinjoren voor de elfde keer de Lentepoets. Omdat veel bedrijven en organisaties gesloten zijn op zaterdag wordt voor hen een speciale Lentepoets georganiseerd. Deze gaat door op vrijdagmiddag 25 april 2008 tussen 14 en 17 uur en staat open voor alle bedrijven en organisaties in de Merksemse Kanaalzone. Aansluitend kunnen de werknemers uit de deelnemende bedrijven verbroederen tijdens een buurtreceptie.

Poetsactie

Het opzet is eenvoudig. Misschien kan de omgeving van een bedrijf of organisatie een poetsbeurt gebruiken? De medewerkers van een bedrijf kunnen dan de straat, parkeerterreinen, groenzones, … rond het bedrijf onder handen nemen.

Ondersteuning

In samenwerking met Opsinjoren worden borstels, vuilnisblikken, vuilniszakken, zwerfvuilgrijpers en rolcontainers ter beschikking gesteld. Ook kunnen affiches en twee gratis borstels aangevraagd worden. Buurtbeheerbedrijf Manus is tijdens de lentepoets aanwezig met enkele medewerkers voor praktische ondersteuning.

Beloning

Als beloning voor het geleverde werk ontvangt het deelnemende bedrijf vensterbloembakken met geraniums om de voorgevel van het bedrijf of organisatie te verfraaien. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf krijg men per 5 of 10 poetsende collega’s een bloembak.

Bovendien wordt een afsluitende receptie georganiseerd. Alle medewerkers die meegepoetst hebben, zijn vanaf 15 uur van harte welkom voor een gratis hapje en drankje

Inschrijven

Inschrijven gebeurt liefst vóór 21 maart 2008. Dan is men als bedrijf of organisatie zeker dat men poetsmateriaal en bloembakken krijgt.

Eventueel kunnen bedrijven nog inschrijven tot 11 april 2008 voor de lentepoets en aansluitende receptie. Aanvraagen voor bloembakken zijn dan niet meer mogelijk, aanvraag van poetsmateriaal is onder voorbehoud.

Voor info of inschrijvingsformulieren kan u contact opnemen met Buurtregie Oud Merksem, contact: Marc Bolsens, tel. 03 292 95 83, fax 03 292 95 81, mail marc.bolsens@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.