Lisa Del Bo stelt CD voor in Merksem

Gisteren heeft Lisa Del Bo haar CD voorgesteld aan de pers. Ze koos als locatie de dansschool in Merksem.

“Ik dacht altijd dat ik best wel kon dansen. Maar nu, als ik naar de professionele sterren van de dansvloer kijk, weet ik: ik kan wel bewegen op een feestje, maar verder dan wat café-boogies kom ik niet.”

“In de jaren zeventig werd ik me bewust van muziek en van dansen. Vandaag, merk ik, worden de feestjes steeds leuker, er wordt steeds vaker gedanst, want als je kan dansen, kan je meer van muziek genieten.”

Het sprankelende verhaal van Lisa del Bo begint op de studiovloer van De soundmixshow. Tijdens optredens maakt zij ook vandaag nog het grote verschil. En als je dan naar Lisa kijkt, is de tijd tandeloos aan haar voorbijgegaan. Met meer energie en een jonger élan dan ooit tevoren spreidt Limburgs vlotste stem zich vlotjes over dansvloeren alom uit. Dansen, Plezier voor twee, en eigenlijk – dat is te horen – voor nog veel meer. Zo aanstekelijk is zij wel.

Er straalt gratie en elegantie van het schijfje af. En durf. Jawel, ook durf. Lisa gaat geen uitdaging uit de weg: de zangen muziekstijlen zijn even veelvuldig als de dansen. En zij schrikt er niet voor terug om de zang in de praktijk te brengen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.