Nieuwe actie bonnenman

Norbert Verswijver, alias de Bonnenman, lacht kondicht voor zeer binnenkort Bonnenman een absolute knalactie aan. “Elke Vlaming zal kunnen meedoen en niet één keer maar meermaals voor veertig euro gratis producten kunnen vragen bij een winkelketen.” Meer informatie wil hij op dit moment nog niet kwijt omdat de winkel dan voorzorgen zou kunnen nemen.

Ondertussen is er navolging van zijn acties. Peter Leunis van de Mechelse winkel in kantoorwaren The Cartridge Shop heeft zo’n 10.000 lege printer-inktpatronen liggen. Allemaal teruggenomen van zijn klanten en zo goed als waardeloos. Tot zijn oog viel op een promotie-actie van groothandelaar Office Center, die belooft twee euro te betalen voor elke lege inktpatroon die iemand binnenbrengt. In de reclame werd geen vermelding gemaakt van een maximum aantal.

Office Center heeft al laten weten dat het niet van plan is te betalen. Maar ze geven wel toe dat in de aankondiging geen sprake was van een beperking op het aantal patronen. Ze noemen dit een vergetelheid die men heeft rechtgezet nog vóór de actie van start ging.
Nu hangen er in de zaken affiches met de melding dat er een maximum geldt van 10 patronen per klant.

“Maar dat kan niet: eerst die aankondiging en dan pas zeggen dat het niet telt voor meer dan tien cartridges”, zegt Peter Leunis in Gazet van Antwerpen. “Deze week nog ga ik met 10.000 cartridges naar hun kantoor en eis ik, desnoods met een deurwaarder, dat ze mij 20.000 euro betalen.”

Bron GvA.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.