Royal Greys verliest eervol OP EK van favoriet Grosseto Orioles : 0-2

UPDATE FOTO’S 

Met een uur vertraging vanwege de regen kon Greys aan de wedstrijd beginnen in het prachtige Janella stadion. Er werd flink weerwerk gegeven en de Belgen slaagden er zowaar in meer hits te slaan dan de thuisploeg. Flink pitchwerk en een sterk veld zorgden er zelfs voor dat de Italianen de eerste innings niemand op base kregen. De Antwerpenaars daarentegen zagen Fil Van der Meiren, Nicky Mertens, Kevin Roevens op 1ste base komen, waarna Fil zelfs tweede base kon bereiken. Gert Rosiers kon op een error 1ste base nog bereiken en dan geraakte in de 5de inning Kim Wybo zelfs in scoringspositie op derde. Tot dan was nog geen enkele Italiaan op base geraakt.

Drie hits beslisten dan echter over de wedstrijd : een single, een double en nog een double leverde twee punten op voor de thuisploeg. Aan deze stabnd zou niets meer wijzigen, ondanks het knappe verweer van onze Belgen. In ieder geval een opsteker van formaat op dit niveau. De Greys mochten met opgeheven hoofd het veld verlaten !

[album=6,extend] 

De uitslagen van de openingsdag :
Corendon Kinheim – Marlins 4 – 3
Mainz – Rouen 5 – 7
Grosseto – Royal Greys 2 – 0
San Marino – Tornado Balashikha 2 – 0

Wedstrijd van woensdag 18/6 : 21u Royal Greys – Mainz Athletics

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.