Royal Greys verliest laatste groepswedstrijd tegen Rouen Huskies : 0-7

Dat de Fransen er niet gerust op waren bleek wanneer je hun site bezocht : hun Amerikaanse pitcher was speciaal de slagkracht van de Greys gaan scouten tegen Mainz en tipte zijn ploeg in het bijzonder voor de slagkracht van Bryon Bell, Kim Wybo en Nicky Mertens. Spijtig genoeg zijn de Belgen nooit in de wedstrijd kunnen komen. Een sterke pitching van Rouen zorgde er voor dat Greys nooit in scoringspositie kon komen.

Denkelijk hebben ook de twee puike voorgaande wedstrijden – die zeer laat eindigden – hun fysieke tol geëist. Rouen daarentegen had blijkbaar de wedstrtijd tegen Grosseto opgegeven (ze mochten gaan douchen na 7 innings) en verscheen blijkbaar frisser aan de start. In de wedstrijd liepen ze puntje na puntje weg zonder dat de Greysboys konden antwoorden.

Resultaat : 7-0 eindstand, waar stiekem op iets meer gehoopt werd. In ieder geval, deze eerste ronde wordt afgesloten op een derde plaats. Dit betekent dat nu alles op de 2 laatste wedstrijden gezet wordt om het behoud in de A-poule te verzekeren. In deze wedstrijden worden de nummers 3 en 4 van de andere groep bekampt. Eén van hen is zeker Tornado Balashikha uit Rusland, die met 9-1 onderuit gingen tegen groepswinnaar Corendon Kinheim. Morgen staat deze wedstrijd op het programma. Zaterdag volgt dan de ontmoeting met San Marino of Marlins uit Spanje.

Hopelijk kunnen de spelers zich genoeg terug opladen om deze wedstrijden tot een goed einde te brengen.

Volgende wedstrijden :
vrijdag 20 juni 15u30 Royal Greys – Tornado Balashikha
zaterdag 21 juni 13u00 Marlins of San Marino – Royal Greys

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.