Erika van Tielen presenteert De Maxx

Vanaf september presenteert Erika van Tielen samen met Ilse Liebens De Maxx op Studio Brussel. Elke zaterdag van 15u tot 18u kan je de stem van dit in Merksem opgegroeide radiotalent horen.

Erika werktte reeds als ‘wrapper’ bij Ketnet, maakte reportages voor Karrewiet en presenteerde evenementen als De intrede van de Sint, Ketnet Freezzz en het Ketnetfestival, en de editie 2005 van Eurosong for Kids. Daarnaast was ze ook zangeres bij de Ketnetband. In de zomer van 2006 werd Erika één van de gezichten van het digitale kanaal ‘VTM Zomer’. Van september 2007 tot begin 2008 was ze omroepster bij VTM. Ondertussen was ze ook radioprogramma’s beginnen presenteren bij Q-Music. Sinds kort werkt ze opnieuw bij de VRT.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.