Turnhout – OLSE 18 – 38

Voor OLSE diende zich vanavond de eerste wedstrijd met inzet aan. Voor de Beker Van België moesten we onze eerste wedstrijd op Turnhout gaan spelen. Na een studieronde van 10 minuten 7-2, nam OLSE Turnhout bij de keel, na 15 minuten hingen de bordjes in evenwicht 8-8. Turnhout kon nog aanklampen tot 9-9 maar de laaste 10 minuten walste OLSE over z’n tegenstander 12-19 ruststand.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde, na 20 minuten stond er 14-33 op het scorebord.
De laatste 10 minuten toonde Turnhout zich van z’n meest onsportieve zijde, wat resulteerde in 2 rode kaarten en een doelman die aan rood ontsnapte na nog maar eens een Kung-Fu trap richting OLSE aanvallers. Gelukkig kwamen Kristof, Danny en Jeroen er met de schrik en zonder kwetsuren vanaf.

Vooral te onthouden bij OLSE het gevaar kwam van alle kanten en onze twee aanwinsten Jeroen en Danny tekenden voor 11 doelpunten.

OLSE: Danny Versmissen 6,Tom Hens 5,Didier Vanderzypen 5,Jeroen Verstraelen 5,Bert Hens 3,Joost Vanderhallen 3,Ward De Vos 2,Nico Roelen 2,Johannes Goedeme 2,Kristof Tyssen 2,Sven Goossens 2,Michael De Wachter 1.

guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.