Greet Rouffaer verlaat eigen centrum

Actrice Greet Rouffaer neemt ontslag uit de raad van bestuur van het Greet Rouffaer Huis aan de Bredabaan. De reden van het ontslag is dat Greet Rouffaer voor haar eigen verwerkingsproces deze periode van haar leven wil afsluiten.De actrice raakte in 1997 ernstig verbrand bij een ongeval op de televisieset van Wittekerke en was sindsdien het boegbeeld van het naar haar genoemde brandwondencentrum aan de Bredabaan. In het Huis worden brandwondenpatiƃĀ«nten psychologisch begeleid. Het Greet Rouffaer Huis zelf blijft bestaan, directeur Koen Maertens een wil het verder uitbouwen en zich ook werken aan preventieve campagnes die kinderen moeten wijzen op de gevaren van vuur.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.