Week van de senior

Van 15 tot 23 november wordt de senior extra verwend. De seniorenraad en het districtsbestuur van Merksem organiseren voor alle senioren een wandel- en fietstocht op donderdag 20 november met vertrekpunt aan het Fort van Merksem.

Voor de wandeling kan u zich ter plaatse inschrijven. U krijgt dan de parcoursbeschrijving van 4 of 8 kilometer. De wandelingen gaan door de mooie, rustige omgeving van het Fort van Merksem. U kan starten tussen 10 en 14 uur.

Voor de fietstocht van 20 kilometer moet u vooraf inschrijven. De tocht wordt samen onder begeleiding gereden. Het vertrek is om 11 uur. Ook deze route is grotendeels in een rustige en mooie omgeving van Merksem, Schoten en Brasschaat.

In de hele stad worden evenementen georganiseerd door de seniorenraden, verenigingen, dienstencentra, districtsbesturen en de overkoepelende dienst voor seniorenwerking.

inschrijving en info : seniorenwerking, districtshuis, tel. 03 641 73 21 – gustaaf.haerinck@telenet.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.