WatZouJeZonderKnopen

Het ACW met CM, Ziekenzorg CM, KAV, KWB, OKRA, Familiehulp, Pasar, ACV en Wereldsolidariteit tonen zich aan en in Merksem binnen het gezamenlijk project ‘WATZOUJEZONDERKNOPEN’ in de REUZE!Parade 2009.

We worden uitgenodigd om in de gelegenheidsgroep WATZOUJEZONDERKNOPEN mee te werken. Met velen van onze beweging stappen we mee op in de Reuze!Parade in Merksem op zaterdag 25 april 2009. Er zal veel schoon volk te zien in de straten van Merksem.

Knopen gezocht!
Watzoujezonderknopen zoekt 2009 knopen. Haal je oude knopen uit je rommelkamer of oude naaidoos en breng ze binnen bij watzoujezonderknopen. Ze worden op een reuze jas opgenaaid als sieraden. De knopen van de vest om je warm te houden, de knopen om elkaar te verbinden.

Mensen gezocht!
We zoeken minimum 75 mensen die divers gekleed mee opstappen in de reuze!parade. Solidariteit tussen mensen groot en klein, jong en oud, rijk en arm, blank en zwart, ziek en gezond, man en vrouw, arbeid en gezin, sport en spel, werk en vrije tijd, vrijwilliger en beroepskracht, stielman en bureaubediende, schone kleren en …, clown en …, muziek en …, rolstoelgebruiker en …
Je kan meestappen in je kostuum, uniform, werkkledij. In een oude of hedendaagse stijl, met kleuren of attributen, met versieringen of labels, …
Alvast om gezien te worden in Merksem, om je te laten zien in Merksem

Werkvergadering op 24/01/2009!
Bespreek dit snel met je vrienden en vriendinnen. Je hebt alvast nog een voorstel?
Zeg het voort en zorg dat je er bij bent.
Watzoujezonderknopen heeft een werkvergadering op zaterdag 24 januari 2009 van 14.00 tot 16.00 uur in het Gildenhuis, Gildestraat 10b . Iedereen is er welkom.

Contact adres: Sus Schrauwen, Gildestraat 8 2170 Merksem
03 645 16 27, sus.schrauwen@skynet.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.