Distelhoek

Districtsraadslid Filip Buntinx (Open VLD) heeft op de laatste districtsraad melding gemaakt van vandalisme en sluikstorten in het recreatiedomein Distelhoek. Door de sluiting van de taverne is er minder sociale controle dan voorheen. Buntinx vraagt om het domein ’s nachts af te sluiten en meer toezicht te organiseren. Districtsschepen Sonja De Meyer (CD&V) stelt dat het afsluiten van het park praktisch niet uitvoerbaar is. Ze is op de hoogte van de problemen, maar kan in eerste instantie weinig ondernemen. Zo is het ledigen van de vuilnisbakken geen districtsbevoegdheid. Ze gaat wel contact opnemen met de politie en buurttoezichters om extra toezicht te vragen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.