Workshops op groenbeurs

Zaterdag 16 mei organiseert het district voor de derde keer een groenbeurs. Op de infostands leert u alles over éénjarige planten, onkruidbeheersing, tegeltuintjes, bodembedekkers, het huren van volkstuintjes of composteren. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. U kunt deelnemen aan vier verschillende workshops. Ook de workshops zijn gratis. Wees er snel bij om in te schrijven. Het aantal inschrijvingen voor elke workshop is beperkt.

De workshops:

 • ‘Bloembak vullen’: in deze workshop leert u een bloembak aanplanten en onderhouden. De eerste 200 deelnemers krijgen hun gevulde bloembak gratis mee.
  De workshop gaat door van 10 tot 11 uur, 11 tot 12 uur, 13 tot 14 uur en van 14 tot 15 uur
 • ‘De buurt verfraaien’: bewonersgroep ‘Onze Straat’ geeft handige tips om uw buurt te verfraaien. U krijgt de kans een en ander uit te proberen.
  De workshop gaat door van 10 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur
 • ‘Boomkaders versieren’: in deze workshop krijgt u tips om het boomkader in uw straat mooi te beplanten en te onderhouden.
  De workshop gaat door van 10 tot 11 uur, 11 tot 12 uur, 13 tot 14 uur en van 14 tot 15 uur
 • ‘Bloemschikken’: in deze demonstratieles leert u de eerste stappen om mooie bloemstukken te maken.
  De workshop gaat door van 10 tot 11.30 uur en van 13 tot 14.30 uur

Om in te schrijven stuurt u uw naam en telefoon, samen met de workshop van uw keuze naar rene.derycke@stad.antwerpen.be. En dit voor 1 mei.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.