Villers – OLSE 26 – 25

OVER EN OUT

We zouden kunnen denken en zeggen alweer een jaar verloren want wat we met z’n allen zo graag willen zal alweer niet voor dit jaar zijn. We blijven ook dit jaar steken in tweede nationale.

Maar negativisme is, voor wie de laatste wedstrijden heeft gezien, zeker niet op z’n plaats. De mix van ervaring en jeugd komt alsmaar beter tot z’n recht en ik denk, en waarschijnlijk ben ik niet alleen, dat we daar weldra de echte vruchten van gaan plukken.

Inderdaad louter op het resultaat afgaande hebben we twee desastreuze weken achter de rug. Na ons gelijkspel tegen Eynatten waren we al min of meer uit koers geslagen maar nu na het verlies op Villers kunnen we de boeken toe doen.

Nochtans beginnen de tandems Joey – Tom, Sven – Tom, Bert – Nico, het triootje Ward – Jeroen – Michael en een all-rounder die stilletjes terug naar z’n oude liefde de pivotplaats afzakt Gert, meer en meer op elkaar ingespeeld te geraken. Als we dit alles overkijken kunnen we niet anders dan zeggen dat we dit jaar misschien nog dat tikkeltje cohesie te kort kwamen en daar moeten we de resterende wedstrijden verder hard aan blijven werken. We zijn écht wel op de goede weg.

Even over de wedstrijd.
Olse hing van bij het begin aan de rekker, over 4-1 na 5 minuten naar 5-4 na 10 minuten en 9-9, 10 minuten voor de pauze. Villers trok het laken toch weer naar zich toe en we gingen rusten met een 15-11 achterstand. Een geweldige start van Olse in de tweede helft en op 10 minuten tijd werd de scheve situatie recht gezet 17-17. Wie nu dacht dat Olse vertrokken was kwam bedrogen uit. De wedstrijd evolueerde naar haasje over, om beurten kwamen de ploegen aan de leiding, maar op het eindsignaal scoorde Villers de beslissende treffer. Jammer maar helaas.

Aan de trainers en de spelers nu om de trainingsarbeid niet te laten veslappen. Het is nu dat we de verdere fundamenten moeten leggen om ons huis op te bouwen.

OLSE: Gert Corten 5, Tom Hens 5, Nico Roelen 3, Jeroen Verstraelen 3, Sven Goossens 2, Sven Van Kerkhoven 2,  Michael De Wachter 2, Ward De Vos 1,  Bert Hens 1, Kristof Tyssen 1.
Villers: Sovet 9, Gabiam 4, Bellerey 4, Lourtie M 3, Lourtie F 2, Cedur 2, Dahay 2.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.