Port of Antwerp Greys buigt het hoofd in 11de inning : 4-5

Tegen de onverwachte leider, Rouen Huskies, werd een prachtig resultaat neergezet. Helaas, betekent deze knalprestatie toch een tweede nederlaag. In de 1ste inning kon Rouen een 1-0 voorsprong nemen, maar een double van Bryon Bell, onmiddellijk gevolgd door één van Kevin Knollenburg, zorgden voor een 2-1 voorsprong aan het einde van die inning. De 3de inning zag de Fransen uitlopen tot 4-2, maar een double van Gert Rosiers en een single van Bryon Bell brachten de 4-3 op het bord. Sensatie in de 5de inning wanneer Bryon Bell met een homerun de stand op 4-4 bracht ! De thriller kon beginnen ! Knap verdedigend werk, met Robbe De Jongh op de heuvel, brachten geen verandering meer in de score. Dus … extra innings ! In de 11de inning gebeurde het dan : met 3 basen bezet gooit Bryon Bell, die in de 10de inning op de heuvel was gekomen, een hit by pitch : 5-4 ! In de gelijkmakende slagbeurt gaf de Franse pitcher onze jongens geen kans meer : verslagen, maar met opgeheven hoofd eervol uit de strijd gekomen !

Port of Antwerp Greys – Regensburg Legionaire 1-7
Na de nipt verloren wedstrijd tegen Rouen, moest Port of Antwerp Greys bijna onmiddellijk het veld in tegen Regensburg Legionaire. De hoop op een eerste overwinning bleef bestaan tot in de 7de inning. Bij een 1-3 stand werd Dave Herssens uitgespeeld op de thuisplaat. Dit zou wel eens het keerpunt kunnen betekenen hebben. De 8ste inning verliep dramatisch : 7-1 voor de Duitsers en in feite boeken dicht. Na enkele knappe wedstrijden staan de Greys toch met lege handen.

Resten nog twee wedstrijden :

Vandaag, vrijdag 18u tegen Danesi Nettuno
zaterdag 11u tegen MParlins Puerto Cruz

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.