OLSE – Eeklo 30 – 18

Eeklo schoot het sterkst uit de startblokken 1-3 na 5 minuten. Maar dan was OLSE warm gespeeld en lieten ze Eeklo ter plaatse. 6-4 op het kwartier en OLSE stoomde door naar 10-5 na 20 minuten om de rust te bereiken bij een 16-7 stand.
De tweede helft begon zoals de eerste geëindigd was en na een kwartier in de tweede helft gaven de bordjes een duidelijke 24-10 aan. Vanaf nu liet OLSE de teugels vieren en Eeklo maakte hiervan dankbaar gebruik om de score een beetje op te krikken. 25-17 op 5 minuten van het einde. Na een time-out door Wilfried genomen toonde OLSE zich de laatste 5 minuten nog even van z’n beste zijde aan de trouwe supporters en zo eindigde de wedstrijd op 30-18.

OLSE: Ward De Vos 4, Sven Van Kerkhoven 4, Joost Vanderhallen 4, Sven Goossens 4, Gert Corten 3, Bert Hens 3, Tom Hens 3, Didier Vanderzijpen 2, Michael De Wachter 1, Kristof Tyssen 1, Bruno Breugelmans 1.
EEKLO: Pieters 6, Borgers 5, Van de Gehuchte 2, Vandewalle 2, De Rocker 1, Smet 1, Van den Bossche 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.