Potlood

POTLOOD is een zwart-wit stripblad met nooit eerder gepubliceerde potloodtekeningen van Marc Verhaegen. Het blad overspant een tijdspanne van 30 jaar. Met ‘Lottoman’ komt een verhaal aan het licht dat dateert uit de undergroundperiode van deze tekenaar. De ‘Ongewenste 2’ is het vervolg op de strip uit 1978. Verder veel nieuw en verrassend werk. ‘The Flying Brick Murders’ is een sarcastisch thriller, die je niet direct van de auteur verwacht. Ook een splinternieuwe preview van het nieuwe verhaal van Eureducation rond Henry Hudson wordt getoond. En de bijdrage van Marc Verhaegen aan het nu reeds legendarische Brusselse legenden-stripboek komt hier in potlood aan bod. Het blad kost 6,5 en is een aanrader voor de echte stripliefhebber!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.