Loopwedstrijd voor verenigingen

Op zondag 16/08/2009 organiseert Zaal Bart, samen met Royal Antwerp Bicycle Club, een loopwedstrijd voor alle verenigingen van Merksem. Deze loopwedstrijd van 5km, start aan Zaal Bart en loopt over 2 rondes door de straten van Merksem. Diezelfde dag vertrekken er ook 2 wielerwedstrijden aan zaal Bart, de Antwerpse Havenpijl en de wielerwedstrijd voor stads- en havenpersoneel.

Onder de winnende verenigingen wordt 500€ prijzengeld verdeeld (1ste plaats: 250€, 2de plaats:150€, 3de plaats 100€). Verder worden er nog een aantal ludieke prijzen voorzien voor de volgende verenigingen in het klassement.
Elke vereniging kan een onbeperkt aantal deelnemers inschrijven. Voor het klassement worden de prestaties van de 3 beste deelnemers van elke vereniging opgeteld.

Om deze dag nog interessanter te maken, bieden we alle verenigingen de mogelijkheid om gratis een infostandje te bemannen. Daar er dit jaar geen verenigingenmarkt doorging, kan dit een waardig alternatief zijn. Verenigingen die iets extra willen doen (een demonstratie of een optreden), kunnen zich ook altijd aanbieden. Zo willen we er voor iedereen een onvergetelijke en sportieve dag van maken.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de verenigingenloop, of wil u een infostand of een activiteit / demonstratie organiseren, gelieve ons zo snel mogelijk iets te laten weten op onderstaand emailadres.

Voor meer info kan u ook altijd telefonisch contact opnemen met Zaal Bart op telefoonnummer: 03 645 87 72

Om in te schrijven voor de verenigingenloop, mail je de naam van uw vereniging en van de deelnemers door naar bas3006@hotmail.com .
Om in te schrijven voor een infostandje en/of een demonstratie: n_antho@hotmail.com .

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.