Qualifier Cadetten baseball : België wint

In de finalewedstrijd versloeg BelgiÄ— Polen met 5-3 ! Na een spannende wedstrijd over 7 innings slaagden de jeugdige Belgen er in voor de tweede maal Polen te verslaan en de Qualifier te winnen. Resultaat : ook de cadetten promoveren naar de A-poule die volgend jaar in Eindhoven betwist wordt en waar de elite van Europa zal aantreden. De wedstrijd werd weer verstoord door een hevige regenbui, die het terrein blank zette, maar door inzet van de (letterlijk) grote middelen en de belangloze medewerking van de vrijwilligers kon de wedstrijd toch uitgespeeld worden.

Als kers op de taart werden Luigi Verduyckt en Robin Roevens nog uitgeroepen tot beste pitcher en MVP van het tornooi !

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.