Werken Laaglandlaan/Maantjessteenweg

In verband met de werken in de Laaglandlaan wordt er vanaf dinsdag 4 augustus gewerkt aan het krijspunt met de Maantjessteenweg. Het verkeer zal op 1 rijstrook beschikken en de doorsteek over de middenberm is onbeschikbaar. Mits er geen onvoorziene vertragingen zijn, zijn de werken afgelopen tegen eind augustus. Op de Laaglandlaan zelf wordt er vanaf de week van 17 augustus gestart aan het gedeelte tussen de Moeshofstraat en het Kastanjeboomplein. Dit stuk Laaglandlaan is tijdens de werken niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Het einde van de werken wordt verwacht in oktober.

Automobilisten kunnen de Ringlaan via het Laar, Kapelsesteenweg en de Bredabaan bereiken (of omgekeerd). Fietsers en bromfietsers rijden wel over de brug. Ze volgen de omleiding via de Volkstuinlei, Alkstraat, Kwadeveldenplein, Gansstraat, Zilvermeeuwstraat en Maantjessteenweg.

Bussen 33 en 660 worden omgeleid. Busreizigers kunnen voor meer informatie terecht aan de haltes of op de website van De Lijn.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.