Ongeval met bus

Maandag reed een bus van De Lijn op een auto, dit gebeurde op het kruispunt van de Van Stralenlei en de Bredabaan. De chauffeur van lijn 620 werd verrast door een Peugeot 307 die plots de vrije busbaan opreed. De bus kon niet meer uitwijken en knalde op de kruisende auto. Vier reizigers werden met lichte verwondingen overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. Doordat de schade aan de bus beperkt bleef, was het kruispunt snel weer vrij en moesten er geen tramstellen worden afgeleid. Buurtbewoners verklaarden in GvA dat er op het bewuste kruispunt wel vaker botsingen gebeuren. Ze vinden de verkeerssituatie er zeer verwarrend en vragen meer duidelijke verkeersborden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.