OLSE – BEYNE 26 – 32

Vanuit een goed georganiseerde verdediging, geruggesteund door een sublieme Michiel Elen, speelde OLSE terug zoals in de voorbereiding. Dit resulteerde in 5 – 4 na 10 minuten en 9 – 8 na 20 minuten. Beyne nog niet zo lang geleden een eerste nationaler, strafte echter elk foutje ongenadig af. Zo konden ze een eerste kloofje slaan 9 – 13 na 25 minuten. Onder aanvoering van Sven Van Kerkhoven kon OLSE bij de rust terug aanpikken 13 – 15.

Hoe OLSE in de tweede helft ook vocht en probeerde de aansluiting te bewerkstelligen, een uitgekookt Beyne kon de winstmarge vasthouden. 16 – 18 na 5 minuten over 22 – 25 op het kwartier en 24 – 28 na 20 minuten naar een eindstand van 26 – 32.
Jammer van de kleine foutjes die gemaakt worden, want op dit niveau worden die ongenadig afgestraft. Als we die er nog uitkrijgen dan ….

Al bij al een mooie wedstrijd en een verdiende overwinning voor een volwassener Beyne. Maar OLSE heeft bij deze eerste thuismatch duidelijk laten zien aan zijn supporters dat ze echt wel thuishoren in deze reeks en hen nog vele aangename handbaluren gaan bezorgen.

OLSE: Stijn Sterck 8, Bert Hens 6, Sven Van Kerkhoven 5, Tom Hens 4, Michael De Wachter 2, Hendrik Dujardin 1.
BEYNE: Bolaers 7, Vlaszscu 6, Tandio 5, Wauters 4, Samson 3, Jurdan 3, L’Hoest 2, Danesi 2.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.