Fietstocht met informatie over de Oosterweelverbinding

Op zondag 18 oktober is het volksraadpleging ivm de Oosterweelverbinding. Vanaf 16 jaar mag je stemmen. Stemmen is niet verplicht. Maar de stedelijke jeugdraad vindt het een must dat zo veel mogelijk jongeren gaan stemmen. Ook jongeren vanaf 16 jaar kunnen dus gaan stemmen.

Omdat het dossier nogal ingewikkeld is, omdat als je gaat stemmen je ook moet weten waarvoor je stemt, omdat neutrale of toch zeker evenwichtige informatie soms ontbreekt, omdat… organiseert de Stedelijke Jeugdraad van Antwerpen op zondag 11 oktober een fietsrally waarbij je alle grote en kleine geheimen van het project leert kennen.

De Stedelijke Jeugdraad doet geen oproep om vóór of tegen te gaan stemmen. De Stedelijke Jeugdraad doet een oproep naar jongeren om zich te informeren en om sowieso te gaan stemmen. Willen jullie de flyer alvast zo massaal mogelijk verspreiden naar jeugdverenigingen en jongeren? De fietsrally is perfect om met je jeugdvereniging te doen. Maar ook een groepje vrienden of jongeren individueel zullen perfect hun gading vinden.

Kom met je jeugdvereniging, je vrienden of met je klein zusje. Kom alleen of met je lief.

Afspraak zondag 11 oktober tussen 13u00 en 15u00 voor de Lotto Arena (voor de fietsrally).

En vergeet vooral niet 18 oktober ook in je agenda aan te stippen om te gaan stemmen, aan jou de keuze waarvoor! Want wie A zegt, moet B zeggen!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.