OLSE – IZEGEM 28 – 21

Olse gesterkt na de overwinning vorige week op verplaatsing wilde de punten thuishouden. Ook Izegem was zich bewust van het belang van de wedstrijd want de winnaar zou zich aan kop zetten van het achtervolgende peloton op de grote 4 uit de reeks.

OLSE startte het best 2 – 0 na evenveel aanvallen maar Izegem liet niet begaan en wipte over OLSE 2 – 3 en na 10 minuten wezen de bordjes 3 – 3. Een sterk blok in verdediging onder regie van Hendrik Dujardin en Bert Hens en een sublieme Michiel Elen als sluitstuk zorgde ervoor dat OLSE over 9 – 6 na 20 minuten naar een 13 – 8 tussenstand ging.

De tweede helft bezorgde Izegem nog een beetje weerwerk aan OLSE maar als Stijn Sterck zijn duivels los liet ging het naar 17 – 11 na 10 minuten en liet OLSE Izegem bij een 23 – 13 na een kwartier echt ter plaatse. Ondanks enkele applausvervangingen stoomde OLSE naar een mooie 28 – 21 eindstand.

De alweer in grote getale opgekomen supporters zagen hun ploeg dik verdiend de punten thuishouden en zorgden als achtste man voor een stevige ruggesteun.

OLSE: Stijn Sterck 8,Bert Hens 4,Tom Hens 4,Sven Van Kerkhoven 4,Hendrik Dujardin 3,Ward De Vos 3,Gert Corten 1,Nico Roelen 1.

Izegem: Lievens 9,Devogele 3,Motte 3,Geldof 3,Van Groenweghe 2,Depoortere 1.

Guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.