Jemeppe – OLSE 30 – 22

OLSE loopt op een uppercut.

OLSE met een alweer sterke Michiel Elen in doel trok de eerste 20 minuten het laken naar zich toe, dit resulteerde, onder regie van Bert Hens, in een 6 – 8 tussenstand. Een complete en fysiek sterkere tegenstander kon, mede dankzij de toch weer vele missers van OLSE, de bakens echter verzetten en bij rust keken we tegen een 12 – 9 tussenstand aan.

De tweede helft bleef OLSE Jemeppe het vuur aan de schenen leggen, we bleven in het zog van de tegenstander en een kwartier voor tijd stond er 20 – 17 op het bord. Maar dan brak de veer, onze jonge garde fysiek moegestreden ging mentaal ten onder en hoe Stijn Sterck en Hendrik Dujardin zich ook weerden, OLSE moest de overwinning bij Jemeppe laten. Eindstand 30 – 22.

OLSE: Stijn Sterck 9,Bert Hens 7,Hendrik Dujardin 3,Ward De Vos 1,Tom Hens 1,Sven Van Kerkhoven 1.

Jemeppe: Christ 7,Mercenier 5,Meode 5,Ats 4,Sovet 2,Vanderheyden 2,Happart Y 2,Georis 1,Happart A 1,Marino 1