OLSE – Lebbeke 28 – 25

OLSE doet wat het moest doen en heeft zijn start in tweede nationale niet gemist.

In een regelrechte degradatietopper vol van stress en spanning duwt OLSE Lebbeke nog een beetje verder achteruit. In een weinig hoogstaande wedstrijd die vooral op wilskracht werd gespeeld bleef OLSE baas.

Na een gelijkopgaande eerste 10 minuten wezen de bordjes 4 – 4. Lebbeke kon nu even het laken naar zich toehalen en via 4 – 6 na een kwartier ging het naar 7 – 10 na 20 minuten. Olse herpakte zich en kon op slag van rust de aansluiting bewerkstelligen 12 – 13.

Na een donderpreek over de alweer vele gemiste kansen en gelatenheid op het veld kwam OLSE vuriger uit de kleedkamer.

Dit resulteerde na 5 minuten in een gelijke stand en na 10 minuten liep OLSE weg naar 19 – 17. Op het kwartier was alles weer te herdoen 21 – 21.Nog even een opflakkering van Lebbeke die 5 minuten voor tijd weer de leiding namen met 23 – 24. OLSE hard werkend in verdediging met 2 hele goede doelmannen Michiel Elen en Joey De Haeck in glansrollen kon het laken dan toch verdiend naar zich toe trekken. Eindstand 28 – 25.

OLSE: Stijn Sterck 6,Tom Hens 5,Nico roelen 4,Didier Vanderzijpen 3,Hendrik Dujardin 3,Bert Hens 3,Sven Van Kerkhoven 2,Michael De Wachter 1,Joost Vanderhallen 1.

Lebbeke: Duchatel 6,Moeyersoons 6,Rombout 5,Luyten 4,Delanoye 1,Luyten S 1,Moeyersoons S 1,Philips 1.

Guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.