Huur niet betalen? Omver rijden!

Afgelopen nacht kwam het tot een ruzie aan het Sint-Franciscusplein. Een 47-jarige man werd opzettelijk aangereden door de huisbaas. Het slachtoffer raakte gewond aan beide benen en werd overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis in Merksem.

De ruzie begon redelijk laat, rond kwart over twaalf. Volgens de 65-jarige huisbaas moest de vriendin van de andere man de huur nog betalen. De huisbaas raakte in de discussie zo over zijn toeren dat hij in zijn auto staptte en vervolgens opzettelijk op de andere man inreed.

Toen hij aanstalte maakte om een tweede maal de man aan te rijden, kon het slachtoffer nog net op tijd wegrollen. Getuigen konden de man uit zijn wagen halen en hem in bedwang houden tot de politie arriveerde.

De man gaf de feiten toe. Hij bleek onder invloed van alcohol. Het voertuig van de dader werd in beslag genomen. De man wordt eerstdaags voorgeleid.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.