Vlaamse Kampioenschappen Tafeltennis

Vorig jaar werd het Belgisch kampioenschap tafeltennis in de stad Antwerpen georganiseerd. Dit jaar vinden op zondag 7 februari de Vlaamse kampioenschappen tafeltennis plaats in sporthal De Rode Loop in Merksem. De strijd om de titels start om 10 uur. De finales starten om 16 uur.

Op de Vlaamse kampioenschappen springt de titelstrijd in de A-reeks bij de mannen en vrouwen het meest in het oog. Vorig jaar werden immers twee Antwerpenaars Vlaams kampioen: Kilomo Vitta bij de mannen en Karen Opdencamp bij de vrouwen. Ze zijn beiden aangesloten bij TTC Sokah Hoboken. Hen wacht dit jaar ongetwijfeld een zwaar parcours. Bij de mannen wordt voor Vitta concurrentie verwacht van onder meer Lauric Jean, Cedric Nuytinck, Ludo Bierny, Anthony Maeck en Tim Janssens. Bij de vrouwen gaan naast Opdencamp ook Dasha Mityiukova en Elena Chmiguelskaia van AFP Antwerpen de strijd om de titel aan.

Praktisch : Vlaamse kampioenschappen tafeltennis :

  • zondag 7 februari vanaf 10 uur
  • Rode Loop, Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem
  • Gratis inkom
  • meer info op www.vttl.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.