Izegem – OLSE 30 – 28

Alweer een 4- puntenwedstrijd die OLSE best winnend zou afsluiten.

Het was echter Izegem dat het best uit de startblokken schoot 4 – 1 na 5 minuten, maar OLSE liet zich niet doen en na 10 minuten wezen de bordjes 5 – 5. Over 7 – 7 na een kwartier en 10 – 10 op 5 minuten voor de pauze wist Izegem toch de rust te halen met het miniemste verschil 13 – 12. Een spannende eerste helft die z’n vervolg kreeg in de tweede helft. De beide ploegen lieten elkaar niet los en na 22 minuten wezen de bordjes 28 – 27. OLSE kreeg nu kans na kans om de bordjes in evenwicht te hangen maar slaagde er niet in, het was in tegendeel Izegem dat 1 minuut voor tijd de 29 – 27 op het scorebord kon brengen. Olse probeerde nog maar moest uiteindelijk met 30 – 28 met lege handen terug naar Merksem.

Is het stress, is het onkunde, is het pech, zit er een mol in de ploeg of zijn het gewoon de sportgoden die momenteel een beetje tegenwerken? Feit is dat de vele gemiste kansen ons dit seizoen al heel wat punten hebben gekost.

Hopelijk beseffen de spelers nu waar ze voor staan knokken en trainen tot de laatste seconde van het seizoen om het behoud in de tweede nationale te verzekeren.

OLSE: Stijn Sterck 9, Didier Vandezijpen 8, Sven Van Kerkhoven 6, Michael De Wachter+Ward De Vos+Bert Hens+Tom Hens+Sven Goossens 1.

Izegem: Lievens 11,Huysmans 5,Krohm 5,Geldhof 4,Van Groenweghe 2.

Guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.