De Bonnenman is er weer

‘Bonnenman’ Norbert Verswijver (62) heeft weer toegeslagen. Momenteel loopt er in Media Markt Antwerpen een promotie waarbij je een autoradio voor 1 euro kunt kopen. Maar bij de publiciteit stond niet dat elke klant maar één radio mocht meenemen. Norbert bestelde er meteen vijfhonderd.

Bedoeling : met de eindejaarsfeesten in het vizier zou het een mooi geschenk zijn voor mensen die het niet zo breed hebben.

Toen Verswijver gisteren naar de winkel trok bleek dat MediaMarkt de kleine lettertjes inderdaad was vergeten, want bij de bak met autoradio’s stond een bordje met de boodschap: Voor deze actie slechts één product per klant. Bedankt voor uw begrip.

NorbertVerswijver vroeg om de winkeldirecteur te spreken en plaatste zijn bestelling van vijfhonderd autoradio’s. Commercieel directeur Koen Vorstermans kon weinig anders dan Verswijver een bestelbon overhandigen.

Verswijver is niet aan zijn proefstuk toe: in 2007 kreeg hij diepvriesspinazie en -kervel geleverd ter waarde van 6.000 euro, die hij betaalde met uitgeknipte kortingbonnetjes en één munt van 50 cent.

Het pallet worsten en bier, dat hij bij Makro had besteld, is echter nog niet geleverd, evenmin als de ‘bestelling’ hifi en elektro ter waarde van 48.000 euro, die nog bij Blokker openstaat.

Over beide bestellingen moet de rechter nog zijn licht laten schijnen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.