Willy Van Campenhout overleden

Willy Van Campenhout (67), gekend als de vader van de Antwerps schepen Ludo en het Merksems districtsraadslid Peggy, is zaterdagavond overleden aan de gevolgen van botkanker.

Willy Van Campenhout werd geboren op 23 februari 1944. Samen met vrouw Sonja (47 jaar getrouwd) baatte hij 26 jaar café den Totskop uit. Daarnaast zat hij sinds 2000 in de Merksemse districtsraad tot hij, omwille van de gezondheidsproblemen, de fakkel doorgaf aan dochter Peggy.

Hij was al een hele tijd ziek en de laatste weken weigerde hij chemo.

Aangezien Willy een echte Antwerp-fan is, zal de begrafenisplechtigheid doorgaan in het Atrium, in de business-seats van de oudste club van het land. Zijn assen zullen nadien worden uitgestrooid in Merksem op de begraafplaats waar ook de andere familieleden rusten. De plechtigheid heeft donderdag plaats.

De redactie van Het Stroboerke wenst haar medeleven uit te drukken en wenst de familie sterkte in deze moeilijke tijden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.