Dame (79) beroofd van armband

Toen een 79-jarige dame donderdagmiddag rond 12.15 uur in de inkomhal van haar appartementsgebouw in de Constant De Jongstraat stond, werd ze plots door een onbekende man langs achteren op de grond geduwd. De dader greep het slachtoffer bij de hand en wilde haar ring afrukken. Omdat de ring niet snel genoeg van haar vinger loste, begon de dader aan de armband van de vrouw te trekken. Na bruut trekken, loste de armband. De man liep daarna naar buiten en vluchtte weg met een fiets. Tijdens de schermutseling liet de dader één van zijn handschoenen op de grond vallen. De politie gaart de sporen op de handschoen onderzoeken. De dame raakte lichtgewond. Ze heeft rode vlekken en een paar schrammen op haar pols.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.