All Car Rent slachtoffer van diefstal en vandalisme

De afgelopen weken werd de firma All Car Rent NV, Frans de l’ Arbrelaan, slachtoffer van diefstal en vandalisme.

Op 21 december werd vastgesteld dat van een Renault, die in de Eugeen Meeusstraat stond geparkeerd op een afgesloten parkeerterrein, een zijruit was stukgeslagen en dat uit de wagen de autoradio was gestolen.

Op 26 december bleek dat vanonder een Iveco, die eveneens op de parking in de Eugeen Meeusstraat stond, een katalysator was gedemonteerd en gestolen.

Hetzelfde gebeurde met twee wagens (Peugeot en Opel) die stonden geparkeerd op een afgesloten parking in de Gasthuishoevestraat. Van die parking werd de draad van de omheining doorgeknipt. De wagens werden opgekrikt en van beide voertuigen werd ook toen de katalysator gestolen.

Op 28 december bleek dat op een afgesloten parking in de Carrettestraat zes voertuigen waren beschadigd. Eén van de wagens was opengebroken om daar een krik uit te kunnen nemen. Die krik werd dan gebruikt om de andere wagens op te krikken. Onder enkele wagens werden de vloermatten teruggevonden, vermoedelijk door de dader(s) gebruikt om op te liggen.

Van een Peugeot Boxer werd de katalysator gestolen. Een Opel Movano werd opengebroken (daaruit werd de krik ontvreemd). Van een andere Opel werd de zijspiegel gedemonteerd. De zijdeur van een Peugeot werd opengebroken. Van een Ford werd de benzinedop zwaar beschadigd.

Gisteren deed de zaakvoerder dan aangifte van het feit dat op de parking in de Carrettestraat ook nog eens drie wagens werden beschadigd. Alle drie vertoonden ze krassen in het koetswerk.

De politie is een onderzoek gestart. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.