SASJA – OLSE 26 – 25

We zijn toch zo lief meneer.

Waar is de tijd dat een derby op het scherp van de snee werd gespeeld. Een traag op gang komende wedstrijd 3 – 2 na 10 minuten en dan Sasja dat een eerste kloof kon slaan. Een resem gemiste kansen aan OLSE zijde bracht 8 – 4 op het bord en deze kloof bleef behouden tot enkele minuten voor rusten. OLSE maakte dan toch even een vuist en kon de rust bereiken in het kielzog van Sasja. Slechts 1 doelpuntje verschil.

De tweede helft begon met een spelletje haasje over tot op het moment dat OLSE zich wederom in slaap liet wiegen. De Sasja Youngsters maakten hier gretig gebruik van om hun kans op de play-offs gaaf te houden en OLSE opnieuw op een 3 puntenkloof te zetten.

Kort voor tijd werd OLSE terug wakker maar dit volstond niet om punten mee naar Merksem te nemen, eindstand op het scorebord 26 – 25.

Wie vertelde er vorige week ook al weer, de druk is van de ketel, de play-offs zijn binnen, het mooie handbal kan terug komen ?

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.