Handtasdiefstallen

Vrijdag rond 13.15 uur werden twee dames het slachtoffer van telkens twee handtasdieven op een bromfiets. In de Groenendaallaan liep een 65-jarige dame samen met haar man op het voetpad. Er passeerde een bromfiets. De passagier trok de handtas van de vrouw van haar schouder. Het slachtoffer ging nadien aangifte doen in het politiekantoor. Door het afrukken van de handtas, had de dame pijn aan haar schouder.

Ook rond 13.15 uur werd een 71-jarige dame van haar handtas beroofd op de Ringlaan in Merksem. De vrouw kwam van de Bredabaan. Vlak voor het kruispunt met De Lunden hoorde ze achter zich een bromfiets aan hoge snelheid naderen. Plots werd haar handtas, samen met haar boodschappen uit haar handen gerukt. De vrouw zag de bromfiets met twee opzittenden wegrijden in de richting van het fort. De politie spoort de daders op. Er zijn momenteel geen concrete aanwijzingen dat deze feiten iets met mekaar te maken hebben.

De politie onderzoekt deze en voorgaande handtasdiefstallen om te kijken of er een verband is tussen de verschillende handtasdiefstallen waarbij de daders gebruik maken van een bromfiets.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.