K. Merksem SC wordt M.A.N.

K. Merksem S.C. zal vanaf volgend seizoen door het leven gaan als Koninklijke Merksem –Antwerpen-Noord Sporting Club. OF kort M.A.N. Stamnummer en oprichtingsdatum blijven behouden.

De aanpassing laat zien dat de club, ondanks de enorme tegenslagen van de laatste maanden, blijft verder werken aan de toekomst. De nieuwe naam komt misschien raar over, maar als je kijkt naar de woonplaats van de leden van de club kom je tot het besluit dat deze niet enkel in Merksem,maar in heel Antwerpen Noord wonen. Een logische naamsverandering dus. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo.

Het logo werd aangepast met respect voor het verledenen passie naar de toekomst waaronder de verruiming van het rekruteringsgebied van Merksem naar ook Antwerpen Centrum en Antwerpen Noord.

Er komt opnieuw voetbal op de luchtbal!

De club engageert zich om met al zijn (praktische)ervaring, terug voetbal te brengen op de Luchtbal en een concessie voor een periode van 9 jaar. De ingebruikname zal gebeuren in augustus. Hoe dit er allemaal zal uitzien zal later bekend gemaakt worden, maar men zou dit complex graag het “Bobsam Elijiko” stadion noemen. Naar de vorig jaar overleden speler van KMSC die op de Luchtbal woonde.

Nieuwe duiveltjesvelden in kunstgras bij op het Jef Mermans stadion

KMSC heeft bijna 700 leden waaronder momenteel 110 duiveltjes. Maar daarnaast is er nog een wachtlijst met een 70 à 80 duiveltjes. Een uitbreiding is dus noodzakelijk. Daarom wil men 2 nieuwe duiveltjesvelden in kunstgras aanbrengen.

Er komt een herstructurering met een nieuwe algemeen directeur/manager: Philip Van Dooren

Het is duidelijk dat deze hele reorganisatie te veel is voor het huidige bestuur. Vandaar ook de uitbreiding van de staf. Philip Van Dooren dient vooral de voorzitter te ontlasten bij tal van taken en de professionalisering van de werking te optimaliseren en verder te zetten. Sportief is het vooral zijn taak om de begeleiding van de betere jongere voetballers te optimaliseren alsook de doorstroming naar het eerste elftal.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.