Antwerps Kampioenschap Knikkeren

Iedereen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar mag gratis deelnemen aan het Antwerps Knikkerkampioenschap. Vanaf april tot en met mei zal er elke woensdagnamiddag een kampioenschap plaatsvinden in één van de districten. Voor district Merksem is dat op woensdag 18 april 2012 van 13u tot 17u op het Kroonplein. Kom knikkeren in jou district en wie weet verdien je wel meteen een plaatsje voor de grote Knikkerfinaledag waar kinderen en jongeren uit alle districten zullen strijden voor de titel van Antwerpse Knikkerkampioen 2012. Natuurlijk zijn ook al jullie fans van harte welkom om jullie aan te moedigen. Meer info kan je vinden op website www.antwerpen.be/knikkeren en inschrijven doe je door een mailtje te sturen met je naam, leeftijd, adres en het district waar je wil deelnemen naar knikkeren@stad.antwerpen.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.