Picknick bij de buren

In de paasvakantie komt toneelgezelschap Luxemburg picknicken op het Kwadeveldeplein in Merksem en iedereen is uitgenodigd! Breng je eigen boterhammen mee, men dekt alvast de picknicktafel met een sapje en een snoepje.

Toneelgezelschap Luxemburg brengt verschillende tenten mee.

In de ene tent spelen ze twee gratis theatervoorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar. Kom luisteren en volg mee met de acteurs in een groot prentenboek: Poten omhoog! De vader van Billy is een boef. Een gevaarlijke hamsterboef. Hij wil graag dat zijn zoon net zo gevaarlijk wordt. Billy moet van zijn vader oefenen, oefenen, oefenen. Op iedereen die hij tegenkomt. ‘Poten omhoog!’ roept hij met een boevenstem. Maar niet iedereen is onder de indruk… Sjep en Flipke Sjep het paard heeft een fiets en verder niets. Op een dag ruilt hij zijn fiets voor het mooie huis van Waldo de beer. Als de familie Konijn bij Sjep langskomt, ruilt hij het huis voor iets anders. Voor iets heel bijzonders. Maar van al dat ruilen komt huilen – of niet?

In de andere tent toont het Jeugdfilmfestival leuke kortfilms voor de iets oudere kinderen. Voor elk wat wils dus. De theatervoorstellingen zijn voor kinderen tussen 4 en 8 jaar en de films voor kinderen vanaf 8 jaar. De picknick is voor iedereen!

Deze activiteit gaat door op 11/4/12 vanaf 12u.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.