Overval op nachtwinkel – één verdachte opgepakt

Gisterenavond, om 23.15 uur, kwamen vier jongens binnen in nachtwinkel Pstrading, Bredabaan 304. De uitbater van de winkel zag de vier binnenkomen vanuit een achtergelegen ruimte. Hij kon ze zien via een tussenraampje. Hij zag dat de vier jongens zich hadden gemaskerd met sjaals. Eén van de vier had een handvuurwapen vast, een andere had een mes. De uitbater liep de winkel in en hij begon onmiddellijk hard te roepen. De vier overvallers gingen onmiddellijk op de loop. De uitbater kon echter wat verder één van de vier bij de kraag vatten en hij nam die terug mee naar de winkel. De politie kwam ter plaatse. De jonge verdachte (13 jaar) werd meegenomen voor verder onderzoek. De jongen verleende zijn spontane medewerking aan dat onderzoek en hij gaf de feiten ook toe. Hij werd vanmorgen voorgeleid op het Jeugdparket. Het onderzoek wordt verdergezet met het oog op vatten van de drie andere verdachten

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.