OLSE – Waasmunste​r 22 – 24

Deemoedig het hoofd buigen.

Door de winst van Waasmunster vorige week tegen Tournai stond OLSE vandaag met de rug tegen de muur. Om de kers op de taart tehalen in een al bij al geslaagd seizoen moest er gewonnen worden tegenWaasmunster. Druk op de ketel dus vanaf de eerste minuut.

Aanvankelijk leek OLSE hier goed mee om te gaan na 20minuten speelde we een bonus bij elkaar van 8 – 5. Maar dan stokte hetraderwerk plots en Waasmunster kwam op en over OLSE zodat we de rust ingingenbij een 11 – 12 achterstand.

Bij het begin van de tweede helft maakte OLSE al snelgelijk maar Waasmunster rook het vel van OLSE en mede door onenigheid tussenspelers en coach over de te volgen taktiek plaatste Waasmunster OLSE na 10minuten op een 12 – 18 achterstand. Met de moed der wanhoop ging OLSE inde achtervolging en kwam zo 10 minuten voor het einde van de wedstrijd terug inhet spoor van Waasmunster 19 – 20. De licht toegekende rode kaart vooreen outstanding OLSE doelman Richard Rosseels deed de wedstrijd terug kantelen.De gelijkmaker kwam er maar niet en Waasmunster had de betere eindspurt in huis2 minuten voor tijd was de wedstrijd bij 20 – 23 gespeeld. De rest teltalleen voor de statistieken eindstand 22 – 24.

OLSE: Johannes Verhoeven 8,Cedric Dubois 4,Jos Riske3,Wim Verhaegen 2,Joost Vanderhallen 2,Tom Hens 2,Ward De Vos 1.

Waasmunster: Maes 7,Vandoorselaere 6,Van Houte 6,Vanraemdonck 2,De Vlieger 1,De Loose 1,Van Ouytsel 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.