Wie wint de Grote Stroboer 2012?

Jaarlijks reikt het districtsbestuur van Merksem ‘de Grote Stroboer’ uit, een ereprijs voor een verdienstelijke inwoner of vereniging uit Merksem. Ook dit jaar vraagt het districtsbestuur of u mogelijke kandidaten zou willen voorstellen. Kent u een Merksemnaar of een Merksemse vereniging, die zich op een bijzondere manier inzet voor Merksem? Iemand die het district net dat beetje meer uitstraling bezorgt?
Dan is het deze persoon of vereniging waar we naar op zoek zijn.

Bezorg voor 31 mei de melding van uw kandidaat, met een korte motivatie waarom u aan deze persoon of vereniging uw voorkeur geeft. Het districtsbestuur kiest uit de verschillende kandidaten een laureaat. Kandidaturen die in het verleden al voorgesteld werden, blijven geldig en moeten niet opnieuw ingediend worden.

Brieven graag richten aan : Districtsbestuur Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem
of mailen aan : ME_evenementencel@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.