Café Den Anne overvallen

Bij het sluiten van café Den Anna werd de uitbaatster overvallen. Omstreeks 5 uur deze ochtend was de uitbaatster aan het afsluiten. Plots werd er op de zijdeur aangeklopt. Toen ze de deur opende werd de uitbatster brutaal naar binnen gewuwd. 3 mannen betraden het café. 1 van hen hield de uitbaatster in besdwang. Hierbij kreeg de vrou een slag op haar linkeroog. Ze werd ook door een tweede man onder bedwang gehouden met een vuurwapen.

Ondertussen liep de derde overvaller naar de toog. Daar nam hij al het geld dat de uitbaatster net uit de kassa had gehaald.

De overvallers gingen ervandoor en de uitbaatster bleef lichtgewond achter. De politie deed een sporenonderzoek.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.