Politie en stad lanceren nieuwe Merci-campagne

Met de eerste schooldag in aantocht, lanceren Politie en stad Antwerpen op dinsdag 28 augustus opnieuw de verkeerscampagne “Merci om trager te rijden”.

De afgelopen jaren was de campagne een gigantisch succes. En ook de Stroboerken namen enthousiast deel aan de campagne en riepen de chauffeurs door middel van kleurrijke gevelborden, fluogele rugzakhoezen en fietsvlaggetjes massaal op om de snelheidsregels in hun straat, buurt of wijk te respecteren.

De campagne bleef dan ook niet onopgemerkt: dankzij de positieve boodschap, de participatie van duizenden Antwerpenaren en de unieke zichtbaarheid van de campagne in het straatbeeld, reef de campagne maar liefst zes communicatie- en verkeersveiligheidsawards binnen!

Ook dit jaar kunnen de Antwerpenaren door middel van een kleurrijk gevelbord de chauffeurs oproepen om de snelheidsregels na te leven in hun straat. Nieuw dit jaar zijn de feestelijke vlaggenlijnen met de ‘Merci om trager te rijden’ boodschap die je bijvoorbeeld samen met je overbuurman tussen je huisgevels kan spannen. Om de campagneboodschap helemaal te doen opvallen, kreeg de Merci-campagne nieuwe frisse kleuren: met tekstballonnen in fuchsia en felgroen vallen de gevelborden en vlaggetjes extra hard op in je straat of in je wijk!

De Lijn geeft alvast het goede voorbeeld. De buschauffeurs ondersteunen de campagne met de tekstboodschap ter hoogte van de bestuurderszijde ‘Ik rij trager en dat is graag gedaan’.

Meer info op htwww.antwerpenzegtmerci.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.