Vila Cabral zoekt wol

In het teken van Vila Cabral gaat de Gezinsbond van Merksem de bomen in het Runcvoortpark in een schattig gebreid jasje steken als statement tegen de klimaatopwarming.

Heeft u zin om uw steentje bij te dragen voor deze actie van Vila Cabral? Neem dan uw restjes wol en uw breinaalden of haakpen ter hand en maak een kleurrijk lapje van 15 op 15 centimeter. Breng uw lapjes op maandag tussen 18 en 19 uur binnen in het NMKT (Terlindenhofstraat 204) of tijdens de openingsuren in het districtshuis.

Bent u niet heel sterk in breien of haken, maar u wilt toch graag helpen? Breng dan gewoon uw restjes wol binnen, de andere vrijwilligers doen de rest. Op zaterdag 3 december worden alle lapjes aan elkaar genaaid en worden de bomen aangekleed. De feestelijke inhuldiging is op zondag 16 december.

Meer info? gezinsbond.merksem@yahoo.com, info@vilacabral.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.