Paul uit Polen

Kent u Johnny Driesen nog? Deze man uit Merksem was in januari op zoek naar Jean-Pierrre uit Zellik. Enkele dagen na zijn oproep werd Jean-Pierre teruggevonden in Aals. Johnny is opnieuw op zoek naar een oude bekende. Deze keer zal het misschien wel net iets moeilijker zijn, want het gaat om een man die 15 jaar geleden in Polen woonde.

De man, Paul, ging vroeger een paar keer met de vader van Johnny en enkele andere personen naar Polen. Dit voor het goede doel. Ze gingen er kledij en voedingswaren afleveren. Johnny’s vader is ondertussen 90 jaar jong en zou Paul nog eens willen spreken.

U merkt het, het zal niet eenvoudig zijn om Paul terug te vinden. Maar als het lukt met een man uit het verre Zellik, dan moet het met één uit Polen toch ook lukken. Heeft u informatie? Neem dan contact op met Johnny Driesen uit Merksem, tel: 03/646.63.70, e-mail: johnnydriesen@hotmail.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.