Ouders vrijgelaten na CO-dood peuter

De raadkamer in Antwerpen heeft de ouders uit Merksem van wie het zoontje (2) donderdagnacht stierf aan de gevolgen van een CO-vergiftiging, in vrijheid gesteld. In hun appartement werd een cannabisplantage aangetroffen, waarna het paar werd aangehouden op verdenking van handel en bezit van verdovende middelen en onopzettelijke doding.

De wetsdokter heeft met zekerheid kunnen vaststellen dat een CO-vergiftiging de reden van het overlijden was. Maar voor de raadkamer is het op dit moment niet nodig dat de moeder (23) en vader (25) in de cel blijven. Het parket gaat daartegen niet in beroep. De oorzaak van de vergiftiging wordt nog steeds onderzocht.

Zaterdag wordt het jongetje begraven. Het paar heeft nog twee dochters van 3 en 4 jaar.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.