Merksemenaar bekent na 10 jaar

Vanavond in De Kroongetuigen op VTM.

Het VTM programma De Kroongetuigen brengt vanavond het verhaal van Paul Pieters (55). De man uit Merksem werd veroordeeld voor de moord op zijn gezin op 7 november 2001. In het programma komen we te weten dat de man, die de feiten jarenlang bleef ontkennen, na 10 jaar toch tot bekentenissen overging.

Het waren buren van de familie Pieters die op de bewuste dag in november 2001 de politie alarmeerden. Ze hoorden gekrijs en waren ongerust. De politie kwam snel aan in de Gagelveldenstraat. Ze troffen zowel moeder Nicole Pieters (36) als de kinderen Glenn (6) en Brenda (2) dood aan. Ze waren met messteken om het leven gebracht. De bewijzen tegen de succesvolle zakenman Paul Pieters stapelden zich op.

In oktober 2004 veroordeelde de jury van het Antwerpse assisenhof de man tot levenslange opsluiting. Ondanks alles bleef de man ontkennen. Blijkbaar is de man na 10 jaar toch tot bekentenissen overgegaan, dit waarschijnlijk in de hoop vervroegd vrij te komen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.