Geefkast in MerksemDok

Ook al eens spullen gehad die te goed zijn om weg te gooien, maar waar u zelf niets meer mee doet? U kan ze verkopen op een rommelmarkt, naar de kringwinkel of een geefplein brengen en vanaf nu ook in de geefkast van ontmoetingscentrum MerksemDok zetten.

In Ontmoetingscentrum MerksemDok (Emiel Lemineurstraat 72-74, Merksem) staat er vanaf nu een geefkast. Ideaal als u van oude boeken, keukenspullen, kleren … af wil geraken. Hebt u iets nodig? Misschien vindt u het daar dan wel, gratis en voor niets. U mag natuurlijk ook gewoon snuisteren in het rek. Wie weet ontdekt u er iets bruikbaars voor de kindjes of uzelf.

Zo krijgen oude spullen een nieuw leven, gewoon door van eigenaar te veranderen. En het is ook nog goed voor het milieu. De geefkast is er enkel voor kleine spullen, geen grote elektro of meubelen. In de geefkast horen enkel spullen thuis die intact zijn. De geefkast is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 16 uur en van 18 tot 22 uur.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.